10.01.2008 г., 9:51 ч.

"Отивам си" 

  Поезия » Любовна
627 0 3

"Отивам си, но този път не ще се върна".
А ти поглеждаш в моите очи...
Нима очакваш силно пак да те прегърна?
Нима не виждаш, че така боли!

 

"Отивам си, за мене няма да заплачеш".
И аз и ти го знаем.
Отивам си, защото ти за мене много значиш
и може би ще дойде ден, за да разкаем.

 

"Отивам си, защото всичко свърши".
Усмихнат си и няма да тъжиш.
Оназ любов във теб отдавна се прекърши,
непознато чувство ти е да скърбиш.

 

"Отивам си, но този път е за последно".
Отивам си... така реших.
Ще помня раната, която ми нанесе вечно,
но да вярвам в нищото се уморих!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Ще помня раната, която ми нанесе вечно,
    но да вярвам в нищото се уморих!" - разбирам те прекрасно!
    чудесен стих!
  • Страхотно е! Браво!
  • "... и може би ще дойде ден, за да разкаем."
    Валентина, по добре звучи:
    "... и може би ще дойде ден да се разкаем."
Предложения
: ??:??