8.06.2008 г., 23:13 ч.

Отиващата си любов 

  Поезия » Любовна
866 0 2
 

Отиващата си любов

 

Със тихи стъпки си е тръгнала,

на пръсти минала е покрай нас,

не сме разбрали, не ни е липсвала -

отишла си е любовта от нас.

 

Поглеждаме се и не знаем

дали изобщо вече се желаем,

не протягаш ти към мен ръце,

отдавна не трепва вече моето сърце.

 

Всяка вечер заспиваш ти до мен,

а аз дори за миг да затворя очите си,

мисля с болка за утрешния ден,

дали ще кажа, дали ще чуя думите

„ОБИЧАМ ТЕ!"

© Симона Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко тежко е, когато не усещаме, че нещо става, нещо ни се изплъзва и минава край нас, а то - любовта... Колко ужасно е?! Поздрав, идеята е интересна!
  • Болезнено близък стих!!!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??