Понякога се местя в друго измерение.
Там няма злоба, завист и интриги.
Където съм внезапно изкушение
за някого... отхвърлил своите вериги...
Тогава всичко няма същото значение
и клетките завихрят хаотичен танц...
А нашето стремглаво откровение
забравя времето и всеки мъдър фалш...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени
Благодаря ви, че бяхте тук!