15.12.2015 г., 7:06 ч.

Отключвам... 

  Поезия » Друга
545 0 11

Отвънка, пред прага тъгата стои,

до нея– две улични псета.

Отключвам. Тя гледа ме с празни очи,

от своите мисли обзета.

 

И питам я:– Рано дошла си. Кажи?!

– Наскоро приятел изпрати...

– Какво да ти дам...– дрехи, малко пари...

Отвръща ми:– Искам съня ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??