Да пишеш стих намираш време.
Защо да носиш и туй бреме?
Сам на себе си да се присмиваш...
Или върху проблеми да се концентрираш...
Защо пък да не днес избягаш
и мислено да някой плаж да се изтягаш...
Оставайки да чакат в ъгъл някой
и грижите, и хората... дразнител всякой...
Да кажеш си: ”Ще бъда важен днеска Аз”
и да затвориш клепки във захлас...
Така е таз открадната минутка сладка...
Тъй както е и много кратка...
Аз може да съм веч’ в реалността...
Донесох си обаче... от дирите във пясъка следа...
© Ойа Ердоан Всички права запазени