1.04.2007 г., 9:04 ч.

Откровение 

  Поезия
882 0 2


Откровение

Седя с писалка синя във ръка
и съчинявам върху листa бял.
Но думите не идват лесно, мъка,
поради туй, коет' съм преживял.

А твоите очи, Наталия,
прекрасни са и заслужават,
тъй както стройната ти талия,
не само стих да им напиша,
а да композирам ария.


Но не това най-важно е за мен.
Красотата женска всеки я цени.
По-важно е достойно отношение
към себе си и който прецениш,
че се отнася с уважение.
Тогава него прегърни и целуни...

© Пламен Цветков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??