12.05.2009 г., 14:37 ч.

Откровение 

  Поезия
855 0 16

Вече знам къде си.

Толкова далече от мен.

Но това не ми

        помага

и щастлив не съм.

Вече знам къде си.

Навсякъде, но не и тук,

а аз пак не те намирам.

 

Губя те или

изобщо съм те нямал.

 

 

Вече знам къде си.

Така самотно е без

                                  теб.

Един съвет ти

                         подарявам:

пази се от

      най-добрия си приятел,

той винаги

      най-силно те обича!

 

От мене се пази,

защото знам къде си.

Ще те потърся

        и  може

и да те открия.

 

 

Аз бавно умирам,

       съхна

           и

       вехна,

но в смъртта си

заради тебе

по-жив ще бъда.

За да те открия.

 

 

Знам къде си,

отляво във мене!

 

 

© Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??