11.04.2006 г., 14:31 ч.

Откровения. com 

  Поезия
6895 0 10
ЗДРАВЕЙТЕ! ЗАПОВЯДАЙТЕ В САЙТА
КЪДЕТО НЯМА ПОШЛОСТ И ЛЪЖА ,
КЪДЕТО ВСИЧКИ СНИМКИ СА КРАСИВИ
И ВСЯКА ДУМИЧКА Е ОТ ДУША.

И РАЗХОДЕТЕ СЕ МЕЖДУ СЪРЦАТА
И ВПЕЧАТЛЕНИЯ ДРАСНЕТЕ ТУК И ТАМ.
ТУ ВИЖДАТЕ ИСТОРИЯ ЗА ВАС ПОЗНАТА
ТУ НЕЖНОТО ИЗКУСТВО ВИ ОСТАВЯ НЯМ.

ПОТАПЯТЕ СЕ В КРАСОТАТА НА МЕЧТИТЕ
И СЪЗЕРЦАВАТЕ ОТБЛИЗО НЕЧИЯ ЛЮБОВ.
И ВИЖДАТЕ СТРЕМЕЖИТЕ ОТКРИТИ
КАК ОТЧАЯНИЕ СЕ СМЕНЯ С ПОРИВ НОВ.

КОГАТО ВИ Е МЪЧНО ИЛИ БОЛНО ...
КОГАТО НЯМАТЕ ЛЮБОВ , МЕЧТИ, УЮТЕН ДОМ...
ЕЛАТЕ С ТУК МАКАР ДА ВЛИЗАТЕ НЕВОЛНО
ЕЛАТЕ В ОТКРОВЕНИЯ .КОМ

© Елена Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??