Аз съм човекът, който плаче
в края на всеки любовен филм.
Аз съм човекът, който се плаши
от самотата... и от разтекъл се грим.
Аз съм човекът, който копнее
за комплименти, а не обективност.
Аз съм човекът, който не смее
да рискува... френския си маникюр.
Аз съм човекът, който се води
по групички и от стадото се дели.
Аз съм човекът, който се бори
за уважение, губейки достойнство дори.
Аз съм човекът, който не чува
и няма нужда от чужди съвети.
Аз съм човекът, който робува
на модни тенденции и строги диети.
Аз съм човекът, който лекува
болките си с шоколад и клюки.
Аз съм човекът, който съществува
просто от интриги и преструвки.
Аз съм човекът, който се дави
в клишета и лигаво „В смисъл такъв, че..."
Аз съм човекът, който се губи
зад маркови очила и напомня... СКАКАЛЕЦ.
Аз съм човекът, С ИМЕТО НА СЛАБОСТТА,
несигурен в себе си и повече в другите.
Аз съм човекът, потъпкал гордостта,
за да пародира ТВ рекламите...
Ти си мислиш, че съм ограничена,
а аз искам само да съм обичана.
Готино е да си като лик на портрет...
но и аз съм човек... като теб:)
Не бъди гей!
Харесвай жените!
Свържи се с нас.
P.S.
Прочетохте ли? Така...
Написаното представлява моя интерпретация на кампанията на УНИЦЕФ против детското насилие и има за цел само да поражда смях. С това не отричам кампанията, нито я осмивам. Както всеки друг;) и я подкрепям. Казвам го за тези, които ще ме разберат погрешно, ако изобщо разберат... Който не знае историята на кампанията, описала съм я в профила си - нека да надзърне. И да не забравя;) нямам предразсъдъци относно хомосексуалистите. Всеки сам избира... pEACe!
© Нежното Ласо Всички права запазени