22.08.2007 г., 9:46 ч.

Отминало лято 

  Поезия
528 0 5
Отмина нашто лято,
в забързан, безвазвратно, ход.
И тръгва с него любовта ти,
към чужд, далечен град.
Откраднати минути,
прелитнали край нас,
целувки, кратки срещи,
напомнящи за всичко,
 свързвало ни в този свят.
Отмина нашто лято,
остави пареща следа,
но любовта не преминава,
остава си завинаги в нашите
сърца...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??