10.11.2007 г., 17:37 ч.

Отмъщение 

  Поезия
860 0 2
Сълзи се стичат по лицето
на тънки кървави следи.
Сърцето ненавижда всеки спомен,
напомнящ ми на теб в съня.
Но сам виновен си за всичко,
да те намразя аз така.
Със думи по-студени и от айсберг
ти прониза моята душа.
Разби безмилостно света ми
на хиляди парченца самота.
Не се смили, уби ти всичко,
дори и мислите за любовта...
Ще минат дни и месеци, години.
Ще те забравя, обещавам аз сега.
Ще си платиш за всяка болка и обида,
за всяка мъка и тъга...

© Анита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Присъединявам се към коментара на Зузка!!!
    Поздрав и прегръдка за стиха,мила!!!
  • "Ще те забравя, обещавам аз сега."
    Така е мила, с времето всяка болка минава! Стихчето ти е много хубаво!
    Много щастие ти пожелавам!
Предложения
: ??:??