8.08.2009 г., 20:15 ч.

Отмъщение 

  Поезия » Любовна
523 0 1

 Аз стоя и чакам като убиец в тъмната нощ,

момента, в който ти ще се спънеш и паднеш - а аз ще ти забия нож.

 Ще пронижа сърцето ти жестоко

и после ножа ще завъртя,

ще те гледам в очите безумно лудо - усмивка ще ти подаря.

 Ще те целуна и тихо на ухото ще прошепна,

че мъртва е вече любовта -за накрай, вместо сбогом,

ще ти помахам с ръка.

 Следите ще изчезнат и споменът ще е изтрит,

но едно ще помним - че беше нощ и бе убит.

© Йонка Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??