2.06.2006 г., 12:24 ч.

Отмъщение 

  Поезия
1002 0 3

Аз ли съм това, което виждаш?
Не вярвай на очите си, не вярвай в мен.
Сега си ти наред да страдаш,
сега от слепотата си ще бъдеш наранен.

Аз ли съм това, което чувстваш
или съм просто ярък силует,
от който мислиш, че се стопляш
а всъщтност се превръщаш в лед?

Докосвайки ме аз ще те изгарям,
целувайки ме - ще отнемам твоят дъх,
ще мислиш, че си жив,но мъртъв аз ще те оставям
и всеки път сърцето ти в заблуда ще затварям.

Още ли си мислиш, че съм аз,
тази, която беше забравил?
Ти ме превърна във писък без глас,
ти своят ад в мен беше оставил.

Сега те убивам тъй, както и ти
сърцето ми в пепел превърна.
В празнота ще се давят и твойте очи,
ти сам от мен животът изтръгна.

Не питай защо отдавна не съм,
онази, която в заблуда обрече,
сега ти се луташ в безкрайният сън,
от който събудих се истинска вече.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??