4.09.2007 г., 8:46 ч.

Отмъстен 

  Поезия
557 0 0
Отмъстен си вече ти,
успокои ли се сега, кажи?
Виж сълзите в очите ми как напират,
удовлетворен се чувстваш, нали?
Чуй сърцето ми как плаче
и за любов ти се моли,
доволен ли си вече ти?
Сам-сама съм аз сега,
радваш се, нали?
Празнуваш ли, кажи,
че постигна си целта?
Всичко си ми върна,
но пред себе си признай
дали щастлив си ти?
Аз поне любов разбрах какво е,
а ти дали знаеш?!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??