30.08.2023 г., 12:38 ч.

Относно убития от роми в село Прилеп! 

  Поезия » Гражданска
329 1 0

Болката силно ме терзае,

роми убиха невинен човек!

Властта за правдата нехае,

затуй срещу злото няма лек!

 

О, политици, вие не си затваряйте очите,

неглижирането на проблема* води дотам!

Кой знае, може да загинете и вие самите,

но нали ви дават вота си, как не ви е срам!?

 

*Има се предвид интеграцията на ромите.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??