15.02.2011 г., 13:37 ч.

Отново 

  Поезия » Любовна
593 0 7

Отново Любовта към теб е птица,

летяща със изпъстрени криле,

отново ти за мен си ясната Зорница,

трептяща в кадифеното небе!

Отново е омайна, свежа утрин,

а ти си изгревът в лазура син.

Отново е прекрасна, тиха вечер

и пак сме с тебе Ян и Ин!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??