Отново Любовта към теб е птица,
летяща със изпъстрени криле,
отново ти за мен си ясната Зорница,
трептяща в кадифеното небе!
Отново е омайна, свежа утрин,
а ти си изгревът в лазура син.
Отново е прекрасна, тиха вечер
и пак сме с тебе Ян и Ин!
© Ангел Филипов All rights reserved.