31.12.2016 г., 13:31 ч.

Отново и отново 

  Поезия » Свободен стих, Друга
691 2 10

Когато листите
станат единствени
в обкръжението ми:
тече
историята
на вятъра.

Шепти и си тръгва,
като любимата...
със сравнения
се справя зле –
все тя е обектът.

Синтезира,
плете, 
рисува;
извод: 
няма.

 

 

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??