25.08.2013 г., 20:09 ч.

Отново съм утихнала и няма 

  Поезия » Друга
614 0 0

ОТНОВО СЪМ УТИХНАЛА И НЯМА

 

Отново съм утихнала и няма.

Виждам края неизбежен.

И за какво ми е такъв Живот – измама.

Да се залъгваме не ни прилича.

Живеем, ала всъщност сме прозрачни.

Пионки в таз игра.

Ще кажете, че няма време за раздяла.

А само за любов и за награда.

Но приказката е безкрайна и унила.

И черни нотки в очите се четат.

Няма ли сега да свърши и да дойде краят?

А след него всички да заспим.

Да се събудим в другата реалност.

На мечти. На щастие и сбъднати желания.

Да се събуждаме с усмивки и желание.

Да ни е розов и красив света.

 

Катя Михайлова

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??