20.02.2008 г., 11:03 ч.

Отпуск от любов 

  Поезия
657 0 1
Имам  болест стара,
мислех си, че е умряла.
Търся хапче в душата,
за химията непознато.  
Опитах, приятели, да изпия,
не става... не с таз  магия.
Явно не съм магьосник...
пиша нов въпросник.
Става ли виртуално, нереално?
Заплетох се в паяжини.
Паяк без очи и крайници ставам.
Не искам друг да заразявам.  
Става ли с работа да се лекувам?
Опит първи... пак кърви.
Опит втори... грешка, няма да повторя,
и това не става, ще го забравя.  
Има някъде хапче за това...
явно не ми провървя.
Искам отпуск...
от себе си да се отдалеча.    

© Тихомир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно си предал емоцията на мнозина "пеперуди"...
    Какво да се прави!? Природа...
Предложения
: ??:??