Разкъсано отражение,
изгубено във мрака.
Време, поражение,
разяждащо плътта ми,
чака.
Къс огледален,
пъзел от душата.
Път нереален,
погубващ в мен искрата.
Отражение разкъсано
в преминалия мрак,
във времето изгубено
ме чака пак и пак.
В огледалото ми - пъзел,
къс е от душата.
Животът ми е възел
и път към светлината...
© Елeна Всички права запазени