4.04.2009 г., 8:36 ч.

Отрицание 

  Поезия
577 0 15

Как прелитат празните години!
И увличат бъдещите дни.
Киска се животът ми преминал,
а пък аз го моля: остани!

Но го моля, знаете, усмихнат,
както молят пийнала жена:
нека плаче, само че по-тихо!
На всички ни се плаче, ама нá!

А в душата дяволчета пеят!
Ангели жужат като оси!
Осъден на живот, за да живея,
ставам отрицанието си.

 

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??