8.07.2018 г., 23:13 ч.

Отрицание 

  Поезия
534 1 2

Никога повече не ще ти посветя стих
свиквай с тази мисъл, любима.
Не ще забравя това което ми причини,
за всичко това си има причина.

 

Сигурен съм, че пак ме четеш
и въпреки всичко от това не ми пука.
Сигурен бях, че него ще предпочетеш,
примирих се и пожелах ви наслука.

 

Толкова време от теб нито вест нито кост,
та сега ли намери мегдан да ми пишеш.
Отговаряш ми на стар и безличен въпрос,
забрави ли че ти от мен се отрече?
 

© Olden Domain Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??