14.11.2004 г., 19:40 ч.

Отрова 

  Поезия
828 0 0

 

Уморих се

да слушам

лъжите красиви,

като мед от устата,

а тровят бавно,

душата...

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??