Nov 14, 2004, 7:40 PM

Отрова 

  Poetry
845 0 0

 

Уморих се

да слушам

лъжите красиви,

като мед от устата,

а тровят бавно,

душата...

 

 

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??