20.04.2008 г., 15:37 ч.

Отрова 

  Поезия
650 0 6

Искам те.

Погледни ме.

Моя опасна наркоза.

Дай ми от смъртоносната доза.

Знаеш моето име.

Запиши ме.  

Искам те.

Моя сладка отрова.

Искам те.

Попий ме.

Както аз пия от тебе.

Искам те.

Но не ще оцелея обаче.

Искам те.

© Миленита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??