6.04.2019 г., 18:18 ч.

Отровена, но още жива 

  Поезия
509 0 0

Не отдавна ми даде отрова,
и пих, ти знаеш, без страх,
а душата ти  зла и сурова,
моята стрива на прах.
 
Сърце ли нямаш се чудя,
таз алчност и него ли взе,
но от кошмара вече се будя,
душата ми май се съвзе!
 
Отровата черна вземи си,
връщам  чашата горчива,
дали спечели ти, зависи
да отровена, но още жива!

 

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??