Apr 6, 2019, 6:18 PM

Отровена, но още жива 

  Poetry
519 0 0

Не отдавна ми даде отрова,
и пих, ти знаеш, без страх,
а душата ти  зла и сурова,
моята стрива на прах.
 
Сърце ли нямаш се чудя,
таз алчност и него ли взе,
но от кошмара вече се будя,
душата ми май се съвзе!
 
Отровата черна вземи си,
връщам  чашата горчива,
дали спечели ти, зависи
да отровена, но още жива!

 

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??