Колко мъка има в този свят...
Колко простотия в него -
крие се и чака!?
Някой със сърце с любов...!
Душата му да смачкат.
Даже в откровенията наши -
се навъдиха едни...!?
Просто да ти стане тъжно?
От де народът ги роди...
Болен е народът ни от заплес...
Всеки с завист е обвзет.
Всеки клевети за нищо!
И когато си реши... -
доноси за теб твори.
Даже в сайта наш любим -
дето с обич ний творим...!
Вече поетите понамаляха!?
И от сайта излезнаха...
Не за друго а защото...
Мъка много се събра -
в тази шантава игра!
Вместо стихове да пишем!?
Ние на себе си вредим...
Моля ви не се сърдете
че написах този компромат!?
Аз написах го защото
чувствам във душата хлад.
Моля ви се спрете
и с любов се прегърнете...
стига с тази злъч голяма!
Нека със любов творим.
Нека лошото изтрием
Нека простотията да победим!
Моля ви ...АМИН!
© Ангел Всички права запазени