Някой ден ще те забравя.
Да, някой ден, тогава
Ти мен ще търсиш
За прошка да ме молиш.
Знай, късно ще е вече,
Когато този ден настане.
Любовта ми силна беше,
Но всичко има своя край.
Недей мисли, че в твоя
Плен ще бъда вечно.
О, самоуверено и глезено момче.
Осъзнай се, време има още
На портата на моето сърце
Твойто име съдбата да изкове.
Но от теб само туй
Зависи - чу ли? -
Дали животът ще ни събере
Или пътищата наши
Ще раздели за векове.
© Ели Всички права запазени