9.12.2017 г., 19:18 ч.

Отвъд 

  Поезия » Любовна, Друга
357 4 2

Морето в мен
прегръща небето в теб
в онази точка,
където погледът 
минава отвъд
и вижда само вътре
в нас:
никакви граници,
само хоризонти.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??