Dec 9, 2017, 7:18 PM

Отвъд 

  Poetry » Love, Other
361 4 2

Морето в мен
прегръща небето в теб
в онази точка,
където погледът 
минава отвъд
и вижда само вътре
в нас:
никакви граници,
само хоризонти.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??