30.06.2009 г., 16:42 ч.

Отвъд ключалката 

  Поезия » Любовна
546 0 4

През ключалката светла
надникнах в твойта душа
и вътре смирена
поисках да се подслоня.

Надежда таеше се вътре -
малко и за мен запази,
че мойте надежди са пусти,
забравили светлите дни.

Пусни ме, че вън е студено
и пълно със хорски лъжи -
сърцето е веч' уморено
от криене в чужди съдби.

Пусни ме при тебе да дойда,
да слеем наш'те съдби,
да мога глава да облегна
на твоите топли гърди.

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??