Безумно откровение е пътят ми -
на вятър пътя в есенна зора,
с окъпани в роса невинни стъпки
във тъмната зеница на нощта.
Самотно-тъжна песен е животът ми -
живот между мечтата и реалността -
със вплетени една във друга истини
в усмивката на утринта.
Измислена поема любовта ми е -
на плажа и морето любовта -
свенливо, магнетично откровение
отвъд пределите на вечността.
© Ирена Иванова Всички права запазени
поща