13.03.2008 г., 22:30 ч.

Отвъдно 

  Поезия » Друга
653 0 1
Като разходка в сън -
нищо общо с реалността,
добре дошъл в отвъдното,
дълго време ще си тук.

Виждам далечна светлина,
но това не може да е истина?
Как се случи това?

Не принадлежа тук,
трябва да избягам,
да се върна бързо към живота,
не ми е време да съм тук.

Нямам нищо срещу теб
и сигурно ще ми липсваш,
но аз не съм за тук,
трябва да избягам от отвъдното.

Крещя, искам да се събудя,
да се събудя и да живея,
да се събудя и пак да дишам,
не ми е време да съм тук!

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??