16.04.2017 г., 22:57 ч.  

*** 

  Поезия » Философска, Гражданска
612 0 0

Мисълта подлежи на отлагане.
Тя не е приоритетна сега.
"Дори да сме въздух под налягане,
какво ний губим от това?"

 

Овце една след друга, след пастири...
На тучни пасища - многобройни стада.
Не знаят кои са, следват кумири,
но вълк се оказва черната овца...

 

Пасат, доволни са. И сити.

А и да не са...

Това, казват била

”най-вкусната трева в околността!"

 

Уж следват пастири,
уж живеят по стада,
но са дъвчащи слама единаци,
неоткрили вътре в себе си вълка.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??