22.02.2019 г., 13:36 ч.  

Падни мъгло 

  Поезия » Авторска песен
488 1 5

Пáдни, пáдни, гъста мЪгло,

па закрий ми лѝце смугло!

Да не види мойта майка,

как на двора ази плача.

 

Да не види татко стари,

да започне да се вайка.

Да не видят сéстри малки,

тях да взема да разплача.

 

Пáдни, пáдни мЪгло,

па легни ми на сърцето!

Че ме севдата остави,

че ме либето забрави!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??