10.07.2020 г., 7:48 ч.

Пак е лято! 

  Поезия » Пейзажна
667 1 4

Пак е лято

с боси крачета

и къдрици от морски вълни.

Топли и слънчеви дните

галят от всички страни,

чайки прелитащи,

гларуси влюбени

сред тълпи чужденци.

Пак е лято

в прохладните наши гори,

щурче тихичко свири,

светулка на двора лети.

Бързо минават календарните дни.

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??