18.09.2007 г., 16:06 ч.

Пак...решетъчна 

  Поезия
375 0 4
 

Утрешен епизод

от закъснял живот

пълзи

(изнемощяло)

към екрана

на вчерашната

реалност.


Опитвам се

( радостно)

да натъпча

моя свят

в дупките,

които тълпата

дълбае

по мен.


Хоросан

в изобилие

над прахта

от последната

(закъсняла)

тухла.


Направи ми

място

(необходено),

за да бъда

пак...

решетъчна.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??