25.02.2010 г., 22:01 ч.

Палави... 

  Поезия » Източни форми
1004 0 27

Палави лъчи

разкопчават мъглата

с топли пръсти.

        …

Вятърко ревнив

танцува с дъгата

нецелуната.

       …

Докосват плахо

облаци разрошени

голи върхове.

        …

Целуват тихо

рими непогалени

спящи стихове…

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??