Feb 25, 2010, 10:01 PM

Палави... 

  Poetry » East forms
1003 0 27

Палави лъчи

разкопчават мъглата

с топли пръсти.

        …

Вятърко ревнив

танцува с дъгата

нецелуната.

       …

Докосват плахо

облаци разрошени

голи върхове.

        …

Целуват тихо

рими непогалени

спящи стихове…

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??