6.01.2010 г., 23:32 ч.

Панса 

  Поезия » Хумористична
459 0 0

Във панса живея,

глад ме мъчи, за храна копнея.

Хладилникът отварям, а там

само вода тече.

 

Отивам при Търтъл

и при него храна няма

к'ъв е тоя свят,

д**ба неговата мама.

 

Бъркам в джобовете празни,

но там само хартийки от банички мазни.

Отивам към коридора, към пода поглеждам,

гледам - стотинки;

човек, ще се ходи до решетки.

 

 

Но по пътя адаша ме среща

и той ми рече:

"Ще се пие бре, човече".

 

'Земаме бира, до беседката отиваме

и там кат' смокове се напиваме.

След два дена рано се събуждам.

Часовника поглеждам и си викам,

че към стола ще ида аз

и ще се нахраня в този ранен час.

 

 

 

© Божидар Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??