17.09.2012 г., 16:08 ч.

Парадокс 

  Поезия » Любовна
1156 0 5

Парадокс

Тя е жената, с която не трябва да те виждат,
но ти искаш да я гледаш постоянно.
Тя е жената, която оставяш да спи сама,
а после я сънуваш цяла нощ.
Тя е жената, с която се срещаш през нощта,
но тя никога не ти звъни нощем.
Тя е жената, която се облича за теб с часове,
а ти я събличаш за секунди.
Тя е жената, чието тяло познаваш по-добре от самата нея,
но в себе си тя винаги пази тайни.
Тя е жената, чийто аромат обожаваш,
но го отмиваш от себе си, веднага щом се прибереш.
Тя е жената, от която винаги си тръгваш,
но тя винаги чака твоето завръщане.
Тя е жената, която те обича въпреки всичко това,
но тя не ти е жена!

© Дарина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Звучи много истински и преживано!Поздрави, докосващо!
  • Ти ме утрепа с това бе мойто момиче. Напиши го в първо лице и задраскай последните два реда. В любовта няма въпреки. Съжалявам за наглостта, но идва от сърцето. Тъжно.
  • Вярно ....и тъжно....
  • Доста различна поезия, но много ми хареса. Като история за филм.
  • Парадоксите на живота...
    Поздрав, Дарче!
Предложения
: ??:??