3.05.2010 г., 0:15 ч.

Паркът на мечтите 

  Поезия » Друга
895 0 6

                   Има слънце. И много небе.
                   Спрели птици в очите на парка,
                   хвърчила, скрили смях на дете
                   във душите си пъстри и млади.

                   Има мирис на кестен и дъжд,
                   минзухарено дълги алеи,
                   малко вятър, погалил деня
                   със ръцете си пролетно бели.

                   С пеперудено волни крила
                   аз летя, уловила безкрая,
                   в този парк, възродил младостта,
                   има всичко, което мечтая.

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??