6.04.2011 г., 16:33 ч.

Патриотично 

  Поезия » Гражданска
741 0 4

Патриотично

 

Иска да яде, иска къща с двор, иска и още други екстри за невероятното...

Мисли само нахлуват, бушуват, като боя при Шипка.

Шипки да бере иска,

чай да си прави

и патриотично да го пие.

Обаче в трамвая всеки българин ù е черен,

че там е боят на Шипка. Хвърчат тела, обувки и тресе се.

Целият трамвай, целият свят, а тълпите реват ли, реват...

© Мария Чомакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??