25.06.2023 г., 17:35 ч.

Пази, Боже! 

  Поезия » Хумористична
486 5 14

Понеже съм по-щура от най-щурите
и с триста откачалки съм в главата,
когато "мерим си литературите",
все моята излиза най-чепата.

Понеже нямам никакво търпение
и всяка откачалка ми е мила,
и заедно щастливи сме, добре ни е,
и в лудостта е скритата ни сила.

Читателите мои – търпеливите,
да бъде Бог добър и да ги слуша,
щом хукнат по горите и по нивите,
щом дойде им от мене чак до гуша.

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??