С годините човек се научава
да класифицира добро и зло...
да вярва на това, което диктува
негово не и да сърце.
С годините във теб са се събрали!?
Несгоди, изневери и лъжи...
че чак усмихваш се на тези
горчиви съдбини.
Любов, таз скитница измамна.
Душивадчица на всичко с добрина...
магьосница, омайница красива,
пазителка на ревността.
© Ангел Всички права запазени