23.11.2008 г., 12:48 ч.

Пеперудена симфония 

  Поезия » Любовна
1486 2 22

Пеперудена симфония

 

Раждам се в теб.

В нощта пеперуда съм...

Два лъча – обречени

за докосване сбъднато.

Два бели гълъба

под чифт крила долетели...

Ноти чувствени,

стонове в акорди излели

симфония на възраждане!

Разтваряй ме цяла

в капки по себе си...

Попивай ме...

До дъно...

Усещащ ли ме в ръцете си?

Възкръснах... дълбоко в сърцето ти!

 

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??