Nov 23, 2008, 12:48 PM

Пеперудена симфония 

  Poetry » Love
1493 2 22

Пеперудена симфония

 

Раждам се в теб.

В нощта пеперуда съм...

Два лъча – обречени

за докосване сбъднато.

Два бели гълъба

под чифт крила долетели...

Ноти чувствени,

стонове в акорди излели

симфония на възраждане!

Разтваряй ме цяла

в капки по себе си...

Попивай ме...

До дъно...

Усещащ ли ме в ръцете си?

Възкръснах... дълбоко в сърцето ти!

 

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??