5.06.2008 г., 6:36 ч.

пернати (изперкали) 

  Поезия » Пародии
794 0 13





по трети петли

 

петел объркан

 

първи отброява

 

завалията

 

успал се е

 

или пък с чашката

 

се оправдава

 

и все намира начин

 

да му се прости проблема

 

че има си проблем

 

с проблеми чужди

 

на околните

 

кокошки и петли

 

проблеми да създава

 

оказа се кокошка

 

говореща  езици

 

чужди

 

 

 

 

 

ЧАР.

няма шега

за перковците

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??